Marie Fredriksson - Där Du Andas

Spöken och spel
Tvivel och tvång
Månen går upp
Den ser var du är

Lyser inatt
och strålarna följer mig
Dom hör mig viska att

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger
ska alla himlens änglar
Få lust till samma sång

Ljudet av oss
klingar så rent

Blir till en bild
av kärlekens väg
och hoppet och tron
att ingenting är försent

Att hjärtat ska få ro.

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger
ska alla himlens änglar
Få lust till samma sång

På samma gång
I samma sång

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger

Samma längtan
Samma drömmar
Samma måne
Samma toner
Som samma röst
i samma sång


Patrik 1,5

I fredags så bjöd Per mig på bio. Vi såg Patrik 1,5. Filmen handlar om ett homosexuellt par som ska adoptera. Det blir lite miss i papperna och istället för Patrik 1,5 år så kommer Patrik 15 år. Det händer massa roliga saker och filmen bygger mycket på folks fördommar om bla homosexuella. Jag tyckte att filmen och skådespeleriet var väldigt bra. Har du inte sett den tycker jag att du borde se den.





Den Äldste

Nu har jag äntligen läst ut boken "Den Äldste" av Christopher Paolini. Boken är en fortsättning på "Eragon". Den var väldigt bra precis som den första boken. Nu väntar jag med spänning inför den tredje och sista boken i triologin som kommer på svenska i november nån gång.



Film, biljard och födelsedag

I fredags var jag och Per hem till Sara och Royne och kollade på Mamma mia, vilket är en så bra film (och det gör absolut ingenting att se den igen). Precis när vi skulle beställa mat så hörde Jonas av sig. Så han fick också vara med. Sen spelade vi kort, så det var en trevlig kväll!

Sen på lördagens kvällen var jag med Per och två av hans kompisar på biljard 9an. Har aldirig varit där tidigare. Var väldigt kul att få spela biljard på ett riktigt bord för först gången.

På söndagen så firade vi hans födelsedag hemma hos hans föräldrar vilket också var väldigt trevligt. Hoppas att du hade en bra födelsedag! 

Sjuk

Idag är jag hemma från jobbet och är sjuk :-( Är super förkyld och har ont i huvudet och grejs... Inte allt för kul men det ska bli skönt att ta en dag och bara vila. Hade inte orkat jobba som jag mår just nu....

En månad

En månad har gått och det känns väldigt bra! Hade inte räknat med det här när Sara ringde... Men jag är tacksam för att du ringde. Annars hade jag inte träffat Per, vilket hade varit väldigt tråkigt... Per, tack för att du har kommit in i mitt liv.


RSS 2.0