Norge

I måndags åkte jag med familjen till Norge, närmare bestämt Oslo. Vi kollade på Hjemmefrontmuseum och sen så åkte vi till vandrarhemmet. Efter att vi hade chekat in så åkte vi och badade. Väldigt skönt med tanke på att det var ca 40 grader i solen. Sen igår så åkte vi hem men tog vägen förbi charlottenbergsköpcenter. Jag och Anna kom fram till att det köpcentret var mer gjort för norskar än svenskar för när man skulle betala undrade de om vi skulle betala med norska eller svenska pengar. Men det var inte det värsta. När vi gick förbi en bokaffär så står det en liten lapp på skyltfönstert att "vi har även svenska böcker". Det tyckte vi var lite knepigt med tanke på att vi var i sverige men när jag tittade in så såg jag bara norska böcker...

Jag får väll passa på att gratta pappa och farfar på namnsdagen i efterskott på Olof dagen. Grattis!


Första dopp!

Idag badade jag för första gången i sommar tjohoo!! Jag och syrran var till skutberget och tog ett dopp vilket var väldigt skönt!


21 idag!

Idag fyller jag 21år Grattis på mig! Familjen har varit och grattat mig och nu ska jag bara vänta på att farmor, farfar och mormor ska komma hit och äta mat och sedan så kommer Kristina hit och ska äta tårta. Ska bli skojsigt.

Lägg märke till det fina vädret! Just det, de är BARA för att jag fyller år :-P
Ha en bra dag! Det tänker jag ha!

Puss och kram skumbanan


Det är dumt att göra allt på en gång...

Igår fyllde Sara 21. Grattis på dig! 

Idag har jag varit till vådcentralen och har fått medicin så nu hoppas jag att mina hälar ska bli bra! Sen så har jga varit till stan tre gånger dag. Först till stan och bergvik med mamma och köpte trvå par nya skor. Vet inte om jag ska ha kvar båda. Ska fundera lite mer på det. Sen så skjutsade jag syrran och en kompis till henne. Den sista gången så åkte jag och mamma igen till stan för att hämta hennes glasögon så passade vi på att hämta syrran och Hanna (Annas kompis).

Kent - Kärleken väntar

Brinn pengar brinn

Jag lovar du betyder nånting

Du orkar ta dig igenom det här

Du räcker till, så vart än du är


Brinn pengar brinn

Jag vet att du är värd någonting

Du är hoppet i ett IQ-fritt land

Du är drömmarna jag drömmer ibland


Visst känns det som att kärleken väntar

Visst känns det som att kärleken väntar


Brinn hjärtat brinn

Du vet du kan förändra allting

Det blåser genom staden inatt

Hör du sanningen, den lät som ett skratt


Brinn hjärtat brinn

Vår fiende är rädd om sitt skinn

Det räcker med en gnista ett bloss

Dom skulle vilja vara som oss


Visst känns det som att kärleken väntar

Visst känns det som att kärleken väntar


Visst känns det som att kärleken väntar

Visst känns det som att kärleken väntar

Visst känns det som att kärleken väntar

Visst känns det som att kärleken väntar



Rix fm festivalen

Igår var jag med familjen och kollade på rix fm festivalen. Det var kul! Lite drygt att förbandet höll på en halvtimmen när artisterna sen bara fick spela tre låtar var..

Sen så måsta jag gratulera Anna till sitt G i matte B! Bra jobbat tjejen!

Liseberg!

I lördags så var jag, Sara L, Therese och Liselott på Liseberg vilket var riktigt roligt! Vi åkte massor av karueller bla gasten. Det var inte riktigt lika roligt. Det var väldigt länge sedan som jag var så rädd. Inget som jag rekomenderar även om jag är väldigt stolt över mig själv för att jag vågade gå den.

En sak som var lite roligt var att Sara G ringde i dag och undrade om jag vill hänga med till Liseberg på Torsdag... Hmm vi får se hur jag gör... En sak vet jag iallfall att om jag följer med så går jag inte in till gasten igen.


Uppladdningen har börjat

Igår så var jag Sara G, Mia, David och Adrian först hemma hos Adrian och lite senare så åkte vi in till stan och satt på en uteservering och pratade. det var väldigt trevligt. Var super länge sen jag träffade Sara och Mia. Det får vi göra igen nån gång!

Håller på att ladda upp nu inför Liseberg som jag, Sara, Therese och Liselott ska dra till imorgon. Det ska bli hur kul som helst! Ska ta och leta fram några skivor oxå så vi har nån musik.


RSS 2.0