De fem B:na

Första B:t är Bio. I fredags så var jag och Per på premiären utav "Johan Falk - Gruppen för särskilda insattser". Filmen var väldigt bra tyckte jag. Många bra skådespelare också.

Andra och tredje B:t är Boda Borg. Jag, Per, Anna och Annas kompis Anna var till Boda Borg på lördagen. Väldigt roligt att vara där. Var jättelänge sen sist. Vi var där i 5 timmar. Det var supervarmt, känndes som att vi hade valt fel dag att vara där men kul var det ändå! Vi fick fe stämplar fast igentligen skulle vi ha sex stycken. En bana så klarade vi allt men det sista man skulle göra var att trycka in en kod och detta funkade inte. Tror att banan var trasig. Vi sa till men det hjälpte inte, så vi skulle ha klarat banan bara den hade funkat ordentligt.

Det fjärde B:t är Bad. I söndags åkte jag, Per, Anna och Pappa till en av mammas kompisars sommarstuga för att hämta mamma och bada lite. Så vi fikade, badade och paddlade lite kanot. Välgit härligt och fint har dem där. Det var skönt i vattnet också ca 22,5 grader.

Sen när vi var påväg hem där ifrån så råkade pappa köra på någonting under bilen så det lät jätte mycket. Vi körde en bit sen tyckte vi att det lät konstigt. Vi stannade och hittade en gren under bilen. När pappa och Per fortsatte att kolla under bilen så såg de att det hade börjat läcka något (Där av det femte B:t Bilen). Pappa trodde det var olja så han vågade inte köra vidare. Han ringde istället först till Farmor och Farfar, bad dem att komma och hämta oss och sen till Volvo som skickade efter en begningsbil. Så där stod vi och väntade i ca en timme innan bergningsbilen kom. Då fick vi tömma bilen och så åkte Pappa och Anna med bergaren in till Säffle för att lämna bilen. När bergaren körde upp bilen så verkade det som om det inte var oljan som läckte utan det kanske var vatten i stället, men vi får väll höra när verkstaden har hunnit kolla på bilen. Jag, Per och mamma, vi fick stå kvar och vänta på Farmor och Farfar i ytterliggare ca en timme. När de änligen kom så kunde vi ta den ena utav bilarna (de hade nämligen varit och hämtat våran gamla bil) och åka till Säffle för att hämta upp Pappa och Anna. Innanvi åkte därifrån så åt vi korv och mos på en mack. Gott och välbehövligt, hade inte tit något annat än frukost och lite fika och då var klockan ca 17.30. Sen bar det äntligen hemmåt!

Kommentarer
Postat av: Therese

Fy att stå och vänta i denna värmen!

Hoppas bilen inte är allvarligt skadad!

pusspuss!

2009-06-29 @ 20:50:18
URL: http://theresefesan.blogg.se/
Postat av: Sara

Full fart hör jag :)



Hoppas det gick bra med bilen! Puss puss

2009-07-01 @ 11:16:38
URL: http://mammatillangelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0