Film för hela slanten

I lördags så var jag, Per, Therese och Jonas på Flickan som lekte med elden på bio. Filmen var väldigt bra, även om det var endel saker somjag stärde mig på i filmen som antingen inte var med eller sånt som de har ändrat från boken. Men helheten var bra även om boken var bättre, men så är det alltid.

Annars har jag inte gjort så mycket denna helg. I går så började vi dagen med att kolla på Nothing Hill. Var superlänge sedan jag såg den filmen, fast den var ju lika bra som alltid. Sen så hämtade vi de ny sofforna och bordet till vardagsrummet så vi möblerade om där och i allrummet där uppe. Det blev bra även om det fortfarande känns lite konstigt, men man vänjer sig nog snart.

Idag har jag varit till skolan och redovisat. Vi visade våran film och fick bara positiv beröm från klassen, så det kändes bra! Vi visade även en annan film som några barn hade gjort på mammas skola för att visa hur man kan arbeta med media med barn. Läraren tyckte att det var ett jättebra inisiativ från min sida så det var skönt. Ska bli intressant och få veta vad man får för betyg på detta sen, tror jag ska få det iaf.

Nu sitter jag och skriver. Vi ska lämna in en uppsatts med textmassa på mellan 5 - 10 sidor tills på fredag. Så det känns som om jag vet vad jag kommer att göra de närmaste dagarna. Just nu känns det lite stressigt för jag har inte riktigt hittat földet än... Men men jag tror jag hinner, och hoppas på att det ska gå bra.

Vad som har hänt i korthet...

Jag har varit och firat Per i söndags och måndags och ska även fira honom igen på söndag tillsammans med hanns familj. Ska bli trevligt.

Jag har fått reda på ena delen utav tentan och ett arbete som jag lämnade in i september. Båda blev jag godkända på så det känns väldigt skönt att kunna lämna det bakom sig. Väntar nu bara på sista delen på tentan...

Vi har bokat tid till Farfars begravning också som ska vara i Leksand.

Måste säga grattis till Sara och Royne som har gift sig, grattis!

Idag fick jag reda på vilken VFU plats som jag har fått och har varit och hälsat på min handledare. Hon verkade snäll så det blir nog bra!

Annars så har jag mest läst massa kurslitteratur, och lämnat in några arbeten.

Ska även säga grattis till Anna som tog körkort idag! Grattis, du är jätteduktig!


Boda Borg

I lördags så var jag, Per, Jonas och Therese till Boda Borg. Vi var där hela dagen och hade väldigt roligt! Vi lyckades få ihop 13 stycken stämlar. Riktigt bra tycker jag! Var helt dö i kroppen när jag kom hem och har tre, fyra stora blåmärken på knäna/benen men det går som tur över. Tycker vi får ta och åka dit igen någon gång.

Sunset Boulevard



Igår var jag och Anna på Sunset Boulevard på värmlandsoperan. Den var bra. Jag har lite svårt för Maria Lundkvist vilket gjorde att den inte blev lika bra, känndes som om de kunde ha haft någon annan som är en riktigt sångare med tanke på att det faktiskt är en  musikal. Christer Nerfont var som vanligt väldigt bra. Tyckte även att de andra i ensambeln var bra. En annan sak som jag tror att det var att den inte var lika bra var att det inte var så mycket handling i den så det blev lite segt ibland.

Sunset Boulevard handlar om en stumfilmsskådespelerska som ska försöka göra en comeback i Holywood. Hon träffar en manusförfattaren som försöker hitta ett jobb. Hon erbjuder honom jobb och han flyttar hem till henne och hennes butler. Sen händer det lite saker och man får hela tiden följa manusförfattaren.

RSS 2.0