Kubb, Grillning och Marknad

Det är med de tre orden jag skulle beskriv min helg. I lördas så var jag, Sara, Royne och Therers hem till Jonas för att spela kubb och grilla. Väldigt gott att grilla, även om vi nog behöver träna lite mer på att använda en kol grill. Senare på kvällen så bar det iväg hem till Sara och Royne och där kollade vi på Robinson.

På söndagen sen åkte jag hem till Sara och Royne för att bli upphämtade utav Jonas och åka till I2 marten. Jag hittade ingenting men det var ändå lite mysigt att gå runt där. Även om det inte är alls lika mycket nu som det var för bara några år sedan.

När jag kom hem så var det dags att hjälpa till att flytta ut saker ur köket. Vi ska tapetsera där så just nu gäller allmän förvirring, när kyl och frys står i hallen och matbordet står vi vardagsrummet. Ska bli intressant hur många gånger man kommer att gå fel när man ska hämta någon ur t.ex. kylen... Men det ska nog förhoppningsvis gå bra!

Enrique Iglesias - Hero

Let me be your hero.

Would you dance

If I asked you to dance?

Would you run

And never look back?

Would you cry

If you saw me cryin'

Would you save my soul tonight?


Would you tremble

If I touched your lips?

Would you laugh?

Oh please tell me this.

Now would you die

For the one you love?

Hold me in your arms tonight.


I can be your hero, baby.

I can kiss away the pain.

I will stand by you forever.

You can take my breath away.


Would you swear

That you'll always be mine?

Would you lie?

Would you run and hide?

Am I in too deep?

Have I lost my mind?

I don't care, you're here tonight.


I can be your hero, baby

I can kiss away the pain

I will stand by you forever

You can take my breath away


Oh, I just wanna hold you.

I just wanna hold you, oh yeah.


Am I in too deep?

Have I lost my mind?

Well, I don't care, you're here tonight.


I can be your hero, baby

I can kiss away the pain, oh yeah

I will stand by you forever

You can take my breath away


You can take my breath away.


I can be your hero.


Helgen

I lördags så var jag och Per ute och firade att Per har fått jobb. Vi var först till score för att spela bowling. Vilket var väldigt roligt, även om det inte gick bra för mig. Sen så åt vi mat på kebab house, vilket även det var trevligt och gott.

På söndagen så ringde Sara så hon och Royna kom hem till mig och vi spelade kubb och krocket. Det var roligt! Får gör det igen snart. På kvällen sedan så åkte jag och Per hem till Sara och Royne och så åt vi mat. Det var väldigt gott, så det tackar vi för!

Nu är det klippt...

Nu har jag äntligen klippt mig. Känns väldigt skönt men ovant. Speciellt med tanke på att det blev kortare än vad jag igentligen hade tänk, men det växer ju ut snart. Funderar på att slinga det också men det får bli en senare fråga.

I torsdags så var jag och Anna på stan för att köpa nya solglasögon till mig, mina gamla har spruckigt. Tror ni attjag hittade några. Nej det gjortde jag så klart inte, men däremot hittade jag ett par nya inneskor till jobbet och några tröjor. Så det var inte helt förgäves att åka till stan.


Påsk

Här kommer lite om hur min påsk har varit.

Långfredagen började vi med att klippa ner våran häck mot grannen. Det var jag, pappa, Anna, Per och vår granne som klippte och bar bort alla grenar. Var jobbit men det var skönt när det var klart. På eftermiddagen så träffade jag Kristina. Det var väldigt roligt att träffa henne igen, var ett tag sedan.

Påskaftonen firade jag och Per med mat hemma hos Pers föräldrar, tillsammans med hans mormor och morfar. Det var trevligt och god mat. När vi var färdiga där så åkte vi hem till mig och fick efterrätt. Dessutom så fick vi påskägg utav min farmor och farfar som var där tillsammans med mormor. När vi hade fikat klart så åkte vi hem till Sara och Royne, där även Jonas var. Vi gick på en långpromenad, såg på "Robinson" och spelade TP, vilket alltid är lika trevligt.

Under påskdagen så såg vi på "Jesus Christ Superstar" (något som har blivit en påsk tradition för mig). Vi spelade även kubb, vilket var premiär för i år.

Annars så har jag tagit det lungt och varit ute i det fina vädret eller kollat på något bra på tv.

Hoppas att du har haft en bra påsk!

Sökt

Igår så skickade jag iväg ansökningarna till universitetet så nu är det bara att vänta på bersked om jag kommer in eller inte....

Håll tummarna för mig

RSS 2.0