Fest *2 och tenta

I lördags så var jag på två fester eller "kalas". Först var jag och firade Pers systerdotters födelsedag och sedna så fortsatte vi med att fira Sara och Roynes bröllop. Båda tillställningarna var väldigt trevliga tycker jag.

I söndags spelade vi de två sista föreställningarna, så nu är jag klar med teatern och det känns skönt!

Idag så hade jag min andra tenta och jag känner att jag inte har en aning om hur det gick. Känns som om det kan gå hur som helst. Men jag hoppas att jag klarar den.

Vi skulle egentiligen haft lektioner efter det men de blev inställd så då åkte jag hem och pluggade i stället.

Nu ska jag ta och äta något sen fortsätter jag nog att plugga.

Ha det gött!

Elisabetdagen

Idag är det Elisabetdagen, alltså har jag nanmsdag. Grattis på mig :-P Jag firade den tillsammans med mamma, Anna och så kom farmor med tårta. Vilket var gott!

Annars så har jag, idag, äntligen läst klart alla sidor inför tentan så nu är det bara att repitera. Sen i går så fick jag slutbetyg imin första kurs så nu har jag mina första högskolepoäng :-)

I helgen nu ska jag fortsätta att spela teater och så tänkte jag umgås lite med Per, får se om jag hinner med så mycket mer...

Lokal kändis!?!

Nja kanske inte lokalkändis men jag är tydligen med i tidningen igen. Denna gången i VF. De var där och tog kort på oss till teatern. Så förhoppningsvis kommer det lite folk iaf.

Här är en länk till artikeln om någon vill kolla...

http://www.vf.se/Kultur--Noje/Varmland/Pa-god-vag-mot-Trollkarlen-091112.aspx


Spruta, teater och läsa

Igår var jag och tog vaccinet för den "nya influensan" (svininfluensan). Så nu ska jag inte få det. Har firtfarande lite ont i armen men annars så har jag inte kännt något annat.

Idag så ska jag träna på teatern. Ska göra det imorgon och på fredag också. Sen på lördag har vi premiär och på sönda spelar vi med så det blir teatern hela veckan. Jag känner mig inte särskilt nervös inför premiären men det kommer väl. Jag brukar ha lite svårt att sova dagen innan så vi får väl se då...

Annars i veckan så har och ska jag läsa, läsa och läsa lite mer. Har precis börjat en ny kurs och det är jättemycket som vi ska läsa. Dessutom ligger jag redan efter så det känns ju skönt... Skulle ha läst ca 150 sidor tills idag. Kursen började i går. Förutom det så har jag ytterliggare ca 240 sidor som jag ska läsa tills på torsdag. Så jag har lite att göra om vi säger så...

Nej nu måste jag fortsätta och läsa om jag ska hinna komma igenom allt.

Ha det så bra!

Först tentan avklarad

Det känn så skönt att jag blev godkänd på min första tenta, så nu kan jag släppa den. Ska bara gå och hämta ut den också, men det är inte speciellt jobbigt tror jag...

En sak som var lite surt var att jag var en halv poäng från att få VG på tentan men men jag är nöjd ändå! Vet att det inte var alla som klarade den dock...

Så nu ska jag fokusera på att seminariet imorgon. Känns som om jag berhöver det för att det är väldigt rörigt runt dem, men det löser sig nog.


All helgona

Ja då har det varit all helgona. Jag och Per var till två kyrkogårdar på lördagen och tände ljus tillsammans med hans familj. Jag tycker att det är väldigt mysigt på kyrkogårdarna när alla ljusen är tända. Känns väldigt fridfullt.

I helgen annars har jag inte gjort så mycket. Tränat lite på teatern. Börjar dra ihop sig för premiär snart. Bara två veckor kvar nu... Känns skönt att det snart är över.

I fredags så lämnade jag in mitt arbete. Skönt att bli klart med det. Ska på seminarie på torsdag om det. Just nu håller jag på att läsa igenom vad de andra i min grupp har skrivit om. Är ganska intressant att få andra perspektiv.

Nej jag ska väll fortsätta läsa...

RSS 2.0