De fem B:na

Första B:t är Bio. I fredags så var jag och Per på premiären utav "Johan Falk - Gruppen för särskilda insattser". Filmen var väldigt bra tyckte jag. Många bra skådespelare också.

Andra och tredje B:t är Boda Borg. Jag, Per, Anna och Annas kompis Anna var till Boda Borg på lördagen. Väldigt roligt att vara där. Var jättelänge sen sist. Vi var där i 5 timmar. Det var supervarmt, känndes som att vi hade valt fel dag att vara där men kul var det ändå! Vi fick fe stämplar fast igentligen skulle vi ha sex stycken. En bana så klarade vi allt men det sista man skulle göra var att trycka in en kod och detta funkade inte. Tror att banan var trasig. Vi sa till men det hjälpte inte, så vi skulle ha klarat banan bara den hade funkat ordentligt.

Det fjärde B:t är Bad. I söndags åkte jag, Per, Anna och Pappa till en av mammas kompisars sommarstuga för att hämta mamma och bada lite. Så vi fikade, badade och paddlade lite kanot. Välgit härligt och fint har dem där. Det var skönt i vattnet också ca 22,5 grader.

Sen när vi var påväg hem där ifrån så råkade pappa köra på någonting under bilen så det lät jätte mycket. Vi körde en bit sen tyckte vi att det lät konstigt. Vi stannade och hittade en gren under bilen. När pappa och Per fortsatte att kolla under bilen så såg de att det hade börjat läcka något (Där av det femte B:t Bilen). Pappa trodde det var olja så han vågade inte köra vidare. Han ringde istället först till Farmor och Farfar, bad dem att komma och hämta oss och sen till Volvo som skickade efter en begningsbil. Så där stod vi och väntade i ca en timme innan bergningsbilen kom. Då fick vi tömma bilen och så åkte Pappa och Anna med bergaren in till Säffle för att lämna bilen. När bergaren körde upp bilen så verkade det som om det inte var oljan som läckte utan det kanske var vatten i stället, men vi får väll höra när verkstaden har hunnit kolla på bilen. Jag, Per och mamma, vi fick stå kvar och vänta på Farmor och Farfar i ytterliggare ca en timme. När de änligen kom så kunde vi ta den ena utav bilarna (de hade nämligen varit och hämtat våran gamla bil) och åka till Säffle för att hämta upp Pappa och Anna. Innanvi åkte därifrån så åt vi korv och mos på en mack. Gott och välbehövligt, hade inte tit något annat än frukost och lite fika och då var klockan ca 17.30. Sen bar det äntligen hemmåt!

Midsommar och firande del 1

Midsommar firade jag i Strömstad tillsammans med Per och hans familj. Det var väldigt trevligt! Kul att se hur andra firar också, istället för det gamla vanliga. Vi åkte dit på torsdagen efter jag slutat jobba och sen så kom vi hem på söndagen. Förutom att fira midsommar så var vi ute och fiskade makrill. Jag fick, tro det eller ej, fisk. Min första fisk som jag har fått, iallafall vad jag kommer ihåg. Annars så tog vi några turer upp på berget och kollade på den fantastiska utsikten.


Idag så har jag och familjen varit hem till farmor och farfar och ätit mat. Vi firade att farfar fyller 80 år. Ska åka upp till Dalarna då och fira honom mer när han fyller.


Fy f*n vad du är bra!

Grattis Anna! :) Jag är jätte stolt över dig! Ja då har min lilla syster yster tagit studenten också. Tänk att hon har blivit så stor. I torsdags så gick hon ut från Tingvalla så då var vi där och firade henne. Efter att hon hade hoppat upp på flaket så åkte jag hem för att lämna av mamma och pappa, bara föra att sen direkt åka tillbaka för att hämta hem den nybakta studenten. Anna hade gjort ordning en skiva, speciellt för dagen till ära. som hon spelade för glada livet med ner vevade rutor ända från stan och hem. Den låten som hon spelade mest var "Boten Anna". Passande namn :P När vi kom hem så var det redan folk där och sedan så bestod dagen, för min del, mest av att prata med gäster och ta kort på alla som kom. Vi hade väldigt tur med vädret också. Hade inte varit kul om det hade regnat. Det verkade som om Anna hade en bra dag och det är iaf huvudsaken!

Sen på lördagen så var det dags igen. Den här gången så var det balen som stod på schemat. Anna var jättefin i sin bruna kläning. Även denna kvällen verkade vara lyckat!

På lördagen också så var jag och Per hem till Sara och Royne för att träffa Angelina. Roligt att få träffa er alla tre och angelina var jätte söt! Vill önska er grattis ytterligare en gång.


Anna innan hon gick in på sin studentbal.

Snart närmar det sig...

Ja snart så tar Anna studenten, tänk att hon har blivit så stor. Kan inte riktigt fatta det. Bara en vecka var nu och massor som ska fixas hemma. Vi ska framförallt städa. Det bllir antagligen det som jag kommer att få göra denna helgen, städa och diska. Men vad gör man inte för lillsyrran... Jag har iaf köpt en pressent till henne så då slipper jag fundera på det något mer.

Denna veckan har jag inte gjort mycket alls förutom att jobbat och så har jag spelat lite Xbox. Vi har fått lånat/adopterat Pers Xbox när han köpte en ny, så nu har jag massa spel och annat att sysselsätta mig med på kvällarna när han är borta och jobbar...

Ja vad har jag annars gjort.. Jo förra helgen så var jag och Per till kronoparken och träffade några utav hans kompisar, där vi spelade basket. Vi spelade 21 och på något konsstigt sätt som ingen förstår så kom jag trea, men det som var ännu märkligare var att jag faktiskt ledde en lång stund. Undrar bara vem som var mest chockade, dem eller jag. Men roligt var det iaf. En annan sak som också var rolig var att spela minigolf, även om det inte gick lika bra. Tror att jag behöver ööva lite mer på att putta innan jag kan försköa slå någon i minigolf. Men man kan jiu inte vara bäst på allt :-P

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Ha det gött!

RSS 2.0