Varför inte göra allt på samma gång?

Ja det undrar jag ibland. I fredags så var jag, mamma och Anna på stan, IKEA och sedan Bergvik. Mamma var till banken och sen köpte vi mat och lite grejor till köket.

På lördagen så var jag och mamma till Bergvik och stan. Då kollade vi på mer saker till köket, lite kläder och skor.

Sen idag (söndag) var jag och mamma till Bergvik igen för att handla mer saker till köket och lite kläder.

Då kommer den naturliga frågan varför köper man inte allt samtidigt? Det är inte precis så att de har fått in nya saker på tre dagar... Känns lite små dumt men så blir det när man inte har allt i huvuder samtidigt. Då får man ha det i benen. Men jag ska väl inte klaga, jag har ju haft något att göra iaf.

Nu ska jag gå ut och sätta mig med en bok och njuta av det fina vädret.

Bio, Konsert och IKEA

I fredags så firade jag och Per, Jonas. Vi åt mat på kebab house och sedan så var vi på bio. Vi såg "Män som hatar kvinnor". Filmen var väldigt bra men boken är bättre. Det var lite störande att de hade ändrat och tagit bort så mycket men det blir väl så... Hade en väldigt trevlig kväll iaf.

I lördags så hämtade jag upp Kristina och vi två var till naturum och fikade och sedan så var vi på söt likör och CMB:s vårkonsert. Detta var nämligen hennes val av födelsedagspresent. Konserten var ganska bra. Var en gitarrist som var duktig men väldigt tråkig att lyssna på. Sen tyckte jag inte att körerna var så bra som de har varit förut så jag blev lite besviken faktist. Men det var väldigt roligt att träffa Kristina igen.

På kvällen sen så var det ju dags för Eurovison och äntligen kändes det som att verkligen rätt låt vann. Tyckte att det var lite synd att inte Sverige kom bättre men man kan inte få allt...

Sen igår så var jag och Sara till IKEA och fikade vilket också var trevligt.

Nu ska det bli skönt att snart bli långledig!

Ett ryck

Det blev ingen hajk för mn del :( Kände att det inte var det smartaste med tanke på att jag fortfarande är förkyld och det skulle inte direkt bli bättre av att paddla en hel dag och sedan sova ute i vindskydd.

Idag bar det istället av till stan och sedan bergvik med mamma och Anna. Det var meningen att jag skulle hitta något som jag kunde ha på mig på Annas student, men jag hittade ingenting. Får väll ta något gammalt som jag har hemma.

Efter att jag kom hem från stan så fick jag ett ryck och rensade garderoben på massa gamla kläder. Kändes väldigt skönt att få lite mer plats i garderoben nu. Fick bort fyra kassar med kläder som ska gå till frälsningsarmens insamling. Så då får förhoppningnsvis någon annan användning för kläderna.

Nu ska jag ta och kolla på tv.

Ha de gött! 

Valborg

På valborg så åkte jag och Per hem till Sara och Royne. Först spelade vi kubb och sedan så tog vi med Raxo och gick till Mariebergsskogen och tittade på majbrasan. Kubbspelet var trevligt, spciellt eftersom jag och Sara vann två gånger :-) På Mariebergsskogen var det ganska sent. Tog jätte lång tid innan de tände brasan, så vi gick direkt efter att branas hade tänts. Då gick vi till fotbollsplan och fikade medans Raxo kunde leka med sin boll.

Annars i helgen har jag inte gjort så mycket mer än att vara med Per. Dessutom så har jag planerat lite inför hajken som vi ska ha med scouterna till helgen. Ska bli lite spännade.. Hoppas bara jag blir frisk tills dess. Har åkt på en ordentlig förkylning, men förhoppningsvis så har den gått över tills på lördag. 

RSS 2.0